25 godina sa Vama – Vaš Radio Gacko

Radio Gacko danas obilježava 25 godina postojanja i rada. Na sjednici SO-e  održanoj 7. decambra, 1992. godine donesena je odluka o formiranju elektronskog lokalnog informativnog glasila. Eksperimentalni program je emitovan dvadesetak dana na ultrakratkotalasnoj frekvenciji 88,1 MHz a redovno emitovanje programa je uslijedilo sa prvim danima 1993. godine.

Tokom  svih godina postojanja zaposleni u ovom mediju  objektivno i profesionalno  su informisali slušaoce o svim aktuelnim temama vezanim prvenstveno za opštinu Gacko  a potom i okruženje iz različitih sfera – privrede, politike, obrazovanja, kulture, sporta…

Zahvaljujući  sajtu Opštine Gacko i Web stranici Radio Gacka doprli smo do slušalaca  na svim meridijanima. Tokom četvrt vijeka postojanja i rada Radio Gacko  je postao istinski javni servis građana, sa kvalitetnim informativnim i marketinškim uslugama. Nosilac je dozvole za zemaljsko emitovanje programa  od strane Regulatorne agencije za komunikacije BiH. Program emitujemo na ultrakratkom talasu frekvencije 90 megaherca.

Povjerenje i podrška koji su nam svih ovih godina pružali naši slušaoci je veliki podstrek za dalji rad a posebno činjenica da nam vjeruju.  U godinama koje  dolaze   radićemo na profesionalnom usavršavanj i tehničkom osavremenjivanju, osluškujući i dalje pohvale, sugestije i kritike naše vjerne slušalačke publike.

„Želim da pohvalim vaš profesionalizam koji je evidentan, i na koji u ovoj opštini, siguran sam, niko nema primjedbi, kako mi koji se bavimo politikom, tako ni građani Gacka   – rekao je u čestitki upućenoj  redakciji Radio  Gacka  zamjenik načelnika  Radoica  Antunović  i dodao  – Radio Gacko je objektivan medij koji prenosi realnu sliku naše opštine. Cijenim to što se trudite da afirmišete sve ono što je pozitivno a tiče se svekolikog života naše lokalne zajednice.U ime rukovodstva  opštine Gacko i u svoje lično ime želim vam puno uspjeha u daljem radu a mi ćemo se potruditi da vam u narednom periodu stvorimo bolje uslove  za profesionalno obavljanje vaše djelatnosti.“

Zahvaljujemo našim brojnim slušaocima na lijepim čestitkama i željama  kao i porukama podrške koje su nam uputili danas povodom našeg jubileja.