29. рођендан Радио Гацка

На данашњи дан прије 29 година, на сједници Скупштине општине Гацко, први пут у историји града донесена је одлука о формирању електронског локалног информативног гласила – Радио Гацка.

За скоро три деценије рада ова радио станица је сачувала завидну слушаност јер се руководи само једним геслом-одговорити потребама слушалаца.

Настојимо да објективно информишемо о свим актуелним темама у општини из различитих области: привреде, политике, образовања, културе и спорта.

У програму Радио Гацка примарни су догађаји од локалног значаја.

Радио Гацко је професионалним и одговорним радом задобио повјерење слушалаца. Гацко има свој радио способан да одговори импулсима времена  емитујући програм у складу са савременим начином живота.

Како би  унаприједили информисање прије пет година  формиран је и сајт на којем објављујемо све  вијести, обавјештења, саопштења, тонске прилоге, а захваљујући стримингу програм нашег радија  може се пратити  без географских ограничења . Сајт и фејсбук страница Радио Гацка  биљеже хиљаде прегледа што је додатни стимуланс у нашем раду и обавеза да истрајемо на постулатима објективног, благовременог и независног  новинарства.

Велико нам је задовољство одговарати на позиве Гачана који живе и раде у иностранству, а дио слободног времена посвете слушању нашег програма.

Једнако вреднујемо критике и похвале јер долазе од људи, за које искрено вјерујемо да нам желе само успјех и напредак у овом изузетно важном, корисном и одговорном друштвеном послу.

Као и предходних година Радио Гацко ће уз пригодна подсјећања у програму и разговоре са слушаоцима  обиљежити годишњицу оснивања.

Послушајте у анкети коментаре и оцјене наших слушалаца: