Десети јубиларни хуманитарни Божићни турнир у малом фудбалу оправдао очекивања

Десету годину заредом у Гацку се организује хуманитарни турнир у којем учешће узимају млади, искуснији фудбалери, али и даме.

И ове године прикупљена су средства која ће бити подијељена социјално угроженим породицама, потврдио нам је један од организатора Максим Горановић.

У организацији су га као и претходних година подржали ЈУ Културно-спортски центар и Општинска организација Црвеног крста, док је наша кућа била медијски покровитељ.

Као и прошле године ово лијепо божићно окупљање уљепшали су млади чланови Дјечијег вртића који су припремили пригодну кореографију уз помоћ васпитачица. Измамили су одмјехе на лица, али и по коју сузу радосницу.

Прикупљено је 2 .160 КМ, а највећи допринос су дале сениорске екипе-930КМ, уз добровољне прилоге грађана, Општину Гацко (300КМ) и Синдикат РиТЕ Гацко (500КМ). Но без обзира на износ, сваки учесник дао је немјерљив допринос, истичу организатори.

Побједници турнира у млађој категорији су „Газде“, у сениорској „W-Win1“, баскету екипа „Кафе клуб Урке“, док су дјевојке „СШЦ профа Коша“ показале најбоље умијеће у категорији дама.

„Још једанпут  велико хвала свима који су учествовали и показали хуманост. Такође захваљујемо се малишанима Дјечијег вртића и њиховим васпитачима који су наступили у забавном дијелу програма“, нагласио је Горановић.

Сва прикупљена средства биће уплаћена на рачун Црвеног крста Гацко и уручена социјално угроженим породицама у нашој општини.