Екипно и појединачно стријелци први на турниру

ИЛИНДАНСКИ  СТРЕЉАЧКИ  ТУРНИР  „СОКОЛАЦ 2018“

 

Стријелци СК „Младост“ су после петнаестодневне паузе у јулу,  кренули са активностима у другој полусезони 2018. Године, у недељу 29.07.2018 су наступили на Отвореном првенству „Соколац 2018“ и били најуспјешнији клуб. Гађало се у дисциплини сериска ваздушна пушка, у сениорској категорији у мушкој и женској конкуренцији.

 

  1. У дисциплини ваздушна пушка, за сениоркесу гађале: Николина Тодоровић, Дајана Крстојевић и Ивана Лажетић. Освојиле су прво мјесто испред екипа Рогатице и Сокоца.

Појединачно прва  је била Николина Тодоровић, док је сребро освојила Дајана Крстојевић, а трећа наша такмичарка Ивана Лажетић је освојила пето мјесто појединачно.

 

  1. У дисциплини ваздушна пушка за сениоре гађали су : Момир Вуковић, Милован Вуковић и Иван Слијепчевић. Сениори су такође освојили прво мјесто у екипном пласману, испред екипа „Гласинца“ из Сокоца и Рогатице која је заузела треће мјесто.

Појединачно први у сениорима је био Момир Вуковић, сребрну медаљу је освојио Милован Вуковић, а бронза је припала Ивану Слијепчевићу.

 

Чланови СК „Младости“ Иван Слијепчевић и Стефан Ашкрабић су у дисциплини ваздушни пиштољ 30.07.2018. отишли у Србију на припреме и стрељачки камп за узраст кадета, који се одржава у Караташу код Кладова од 01.08. до 08.08.2018 год.

Остали такмичари и тренери у СК Младост су кренули са редовним тренинзима и припремама за камп стријелаца који се одржава у двије смјене у Требињу под покровитељством Министарства за породицу омладину и спорт РС и траје од 12.08. до 26.08.2018 године.