Gacko dočekalo juniorske šampionke BiH

Ekipi ŽOK Gacko koja je danas u finalu juniorkog prvenstva BiH pobedila Jedinstvo iz Brčkog večeras je priređen svečan doček.

Okićene zlatnim medaljama i šampionskim peharom u grad su iz Brčkog stigle oko 21:30, a na trgu su ih dočekali roditelji, prijatelji i predstavnici kluba.

Uz pobedničku pesmu i nezaobilazni šampanjac podelile su svoj uspeh sa sugrađanima i tako na najbolji način završile sezonu koja je, kako je istakao predsednik kluba Radoica Antunović, počela još u avgustu.

Antunović se zahvalio odbojkašicama na velikoj radosti koju su donele gradu i na tome što su najbolji promoter opštine Gacko.

“Svi treba da se ugledamo na njih jer iza ovog uspeha stoji ogroman trud i rad njih i njihovih trenera.”

Za narednu sezonu je najavio još mnogo sportskih uzbuđenja i kvalitetne odbojke jer će se u Gacku igrati evropske utakmice.

Ni trener Saša Slijepčević nije krio svoje zadovoljstvo pobedom nad uvek neugodnim Jedinstvom.

“Očekivao sam ovaj uspeh na kraju. Radili smo za to, a naše odbojkašice su danas pokazale odličnu igru tokom cele utakmice. Ono što nam je falilo u Bijeljini kada smo u finalu izgubili od Jedinstva, sada su, iako umorne, uspele da postignu-da daju svoj maksimum i igraju kao jedno.”

Juniorska ekipa je danas u Brčkom,u finalu prvenstva BiH, savladala ekipu Jedinstva rezultatom 3:0 (26:24, 25:23, 25:20).

Finalnoj utakmici prethodili su polufinalni mečevi u kojem je ŽOK Gacko pobedio Troglav iz Livna sa 3:1.

IMG_2208 IMG_2213 IMG_2218