Гацко има своју представницу за Мис БиХ

Студенткиња Ивана Шушић из Гацка је са још 20 девојака тренутно на припремама за такмичење Мис БиХ за Мис Света које ће се одржати у недељу 26. јуна у Тузли. За Радио Гацко каже да је пресрећна што може и на овај начин да промовише свој град.

21-годишња Ивана Шушић из Гацка је тренутно на припремама у Сланом. Финално вече у избору за Мис БиХ је очекује у недељу, али каже да трему још нема.

„Напорније је него што сам очекивала, али уз колегинице које су предивне све завршавамо кроз забаву. Амбијент хотела у којем смо је предиван. Не могу описати колико сам поносна и срећна што баш ја представљам свој град. Иако Гацко нису баш сви посетили, кажу да ће то свакако учинити. Засад сам им ја прва асоцијација када се помене Гацко, али сам сигурна да ће га памтити по много тога лепог када буду боравили у њему“, истиче Ивана и додаје да је у склопу такмичења и да свака такмичарка припреми презентацију о месту из кога долази.

Каже да су је за такмичење предложили из модне агенције АБЦ и да је ово једно ново искуство за њу. Ипак, манекенством се бави само у слободно време. Приоритет су студије на Архитектонско-грађевинско-геодетском факултету у Бањалуци и себе у будућности види пре свега као инжењерку геодезије.

„Гацко обожавам и увек једва чекам да дођем кући када завршим обавезе у Бањалуци. Долазим што чешће могу јер сам баш везана за своје родно место“, прича наша саговорница.

Гласање за Ивану је једноставно, са свих фиксних и мобилних мрежа се позове 096 840 810.

Може се гласати тако што ће се лајковати Иванина фотографија на Инстаграм и Фејсбук налозима ABC models management.