Gacko ispratilo 68.generaciju maturanata

IMG_9520

IMG_9526

Maturanti SŠC „Pero  Slijepčević“ iz Gacka,njih 108,sinoć su proslavili svoje matursko veče.

Nakon okupljanja u holu škole,čestitki i fotografisanja,u kratkom predahu od kiše,prodefilovali su kroz centar grada.

Bila je to revija mladosti,ljepote i glamura na opšte zadovoljstvo i oduševljenje naših sugrađana koji su ih ispratili aplauzima i znatiželjnim pogledima.

Kraj srednjoškolskih dana krunisali su zabavom u restoranu Karmen do kasno u noć.

Direktor ove vaspitno-obrazovne ustanove Aleksandar Purović  poručuje da je najvažnije da budu ljudi i da budu uspješni u onome što će raditi u budućnosti,a ostalo će doći samo po sebi .Nada se da će i ova generacija opravdati tradiciju uspjeha  gatačkih đaka na visokoškolskim ustanovama.

Prestižna titula đaka generacije pripala je gimnazijalki Maji Skoko koja nije krila uzbuđenje i zadovoljstvo zbog težine priznanja koje je ponijela,a kako kaže stekla ga je velikim trudom i radom.

Sa osmijehom na licu,pomiješanih osjećanja sjete i uzbuđenja,djevojke sa besprijekornom šminkom i toaletama,momci u svečanim odijelima ispratili su bezbrižno  poglavlje svog života u nepovrat a kako nam jedan od maturanata u šali reče protekle četiri godine bilo im je kao na ratištu.No,prave borbe tek im slijede a mi im želimo da iz njih uvijek izlaze kao pobjednici i da ih u životu samo sreća prati!