Хуманитарна вожња бициклима „Километри за Павла“ у суботу

Група рекреативаца из нашег града у сарадњи са Црвеним крстом Гацко, у суботу 18. новембра организују хуманитарну вожњу бициклима под слоганом „Километри за Павла“. Бицикла ће се возити од Гацка (полазак у 10.00 часова са платоа испред новог храма) до манастира Тврдош.

У плану им је да наплате километре, по симболичној цијени од 10 КМ за један километар. Организатори поручују да ће вожња бити прилагођена и онима који су у слабој физичкој форми. Ову акцију ће подржати бициклистички клуб „Херцеговац“ из Билеће, бициклистички клуб „Леотар“ и бициклистички клуб „Вучији зуб“ из Требиња.

Сви који желе да се прикључе вожњи могу да се јаве на бројеве телефона 065/878-127 Милан и 066/273-984 Миодраг.

За оне који желе да купе километре и подрже ову хуманитарну вожњу могу то учинити уплатом на жиро рачун Црвеног крста Гацко: 555-90000493321-19 Нова банка или новац дати лично организаторима.

Напомињу да ће сав приход од продаје километара бити усмјерен у сврху лијечења нашег драгог суграђанина Павла Миловића за кога се и вози ова вожња. Такође додају да им је био план да ову вожњу поклоне Павлу за рођендан (12. новембра), али им то временски услови нису дозволили. Километре могу купити појединци, удружења, установе итд.

БУДИ И ТИ ДИО ОВЕ ХУМАНИТАРНЕ ПРИЧЕ!