Mladost nadigrala Hercegovac

Fudbaleri gatačke Mladosti savladali su u derbiju kola ekipu Hercegovca rezultatom 3:2. Poluvrijeme je završeno neriješeno 1:1.

Gosti su bolje otvorili utakmicu šutirali su sa distance, ali većina pokušaja bila je preko gola. Jednu ozbiljnu priliku imali su preko Vujovića kad je Miljanić odlično reagovao.

Domaći su poveli u 22. minutu igre preko kapitena Boška Pušare koji je iz slobodnog udaraca sa oko 25 metara savladao golmana Milanovića.

Gosti su pokušali doći do izjednačenja nekoliko minuta kasnije, ali se u nekoliko navrata istakao golman Miljanić. Gosti su do izjednačenja došli u 38. minutu preko Milidragovića.

U drugom poluvremenu ofanzivni su domaći, prijete preko Nikolića, Goranovića, ali promjene rezultata nema. U 71. minutu Goranović izvodi prekid, Rajko Ćeranić pogađa glavom za 2:1.

Uslijedio je dobar period igre gostiju koji su do izjednačenja došli u 85 minutu kada je Milidragović pogodio drugi put. Kad su svi mislili da je kraj Goranović je centrirao, Avdalović pogodio i u 93. minutu postavio konačan rezultat i obezbjedio pobjedu Mladosti.