Oбавјештење Конзуларне канцеларије Требиње

Министарство спољних послова Републике Србије позива све држављане Републике Србије који имају пријављено пребивалиште у Србији, да искористе своје право и изађу на парламентарне и предсједничке изборе у Републици Србији, који ће бити одржани 3.априла ове године.

Држављани Републике Србије који имају пријављено пребивалиште у Републици Србији могу преко Амбасаде Републике Србије у Сарајеву, Генералних конзулата Републике Србије у Бања Луци и Мостару, као и преко Конзуларних канцеларија у Требињу и Дрвару, најкасније до 12. марта, поднијети захтјев да се у јединствени бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима гласати на једном од бирачких мјеста у БиХ, односно Републици Српској.

Конзуларна канцеларија Требиње до 12. марта ове године примаће захтјеве за гласање на предстојећим изборима сваког радног дана од 8 до 20 часова.

Захтјев за гласање може се поднијети лично, путем поште или путем имејла. Детаљна упутства о начину пријављивања за предстојеће изборе као и потребни обрасци могу се наћи на сајту дипломатско-конзуларних представништава.

Имејл Конзуларне канцеларије Требиње је кк.требиње@мфа.рс, телефон 059 490 505