Одбојкаши ОК „Гацко“ нижу побједе

Одбојкаши „Гацка“ успјешни у наставку сезоне. У суботу су на домаћем терену побиједили „Темпо“ из Ражљева убједљивим резултатом 3:0, у утакмици 13. кола Прве лиге РС. У претходном колу забиљежили су побједу у гостима, максималним резултатом 3:0 савладали су фочански „Маглић“.

И даље су у заостатку двије утакмице, а тренутно су на другом мјесту на табели са 21 бодом. С обзиром да су се изборили за другу позицију пред плеј-оф, у првом колу ће одмарати. Двије заостале утакмице из првенства неће имати резултатски значај, каже тренер Милан Бошковић.

Прва на табели је „Модрича Новопром“са 39, на трећем мјесту је „Црвена звијезда“ са 19 бодова. Ова два тима имају одигране све планиране утакмице.

…..

Утакмице пионирског турнира у мушкој одбојци одигране су јуче у Гацку. ОК „Гацко“ са 3:0 је побиједио Фочу, док су наши одбојкаши од Љубиња изгубили резултатом 3:1. Та побједа је ипак била довољна да се млади одбојкаши Гацка пласирају у завршницу турнира.

У клубу кажу да је ово велики успјех јер дужи низ година нису успјели, у овој категорији, да се изборе за финале, јер заинтересованост младих у мушкој одбојци није била на задовољавајућем нивоу. Селекцију пионира води тренер Божо Антуновић.

У финалу ће осим „Гацка“ бити „Љубиње“, „Модрича“ и „Младост“ Брчко.