Одбојкашки клуб „Гацко“- једна позитивна спортска прича

Након успјеха пионира на завршном турниру Првенства РС у Модричи, гдје су освојили друго мјесто и пласман у финале на бх. нивоу угостили смо предсједника ОК „Гацко“ Његоша Вуковића, тренера Божа Антуновића и капитена Петра Бабића.

Ове сезоне посебан акценат су ставили на подмладак који ће у будућности бити окосница клуба, а резултати нису изостали, јер су све три млађе селекције избориле пласман у завршнице Првенства РС.

Први тим који је испао из Премијер лиге БиХ, дијелио је и препустио неке своје термине млађима, како би имали више шансе за освајање медаља.

Иако финансијска подршка није адекватна годинама, клуб опстаје прије свега захваљујући ентузијазму оних који су у њему преко двадесет, па чак и тридесет година.

Вуковић и Антуновић кажу да не одустају, не планирају да играју од идуће сезоне, али ће остати у клубу као велика подршка младима, уз Милана Бошковића, Петра Копривицу, Настића и још неколико искуснијих играча.

Пред њима су финални сусрети за кадете и јуниоре, гдје такође очекују медаље. Досадашњи успјех је резултат великог рада и љубави према одбојци ових младих људи истиче Антуновић.

Позивају омладину да им се придружи, а кажу да никад није касно, па чак и почети у средњој школи. Детаљније ос вему у разговору који слиједи…