Одржан девети Божићни хуманитарни турнир у малом фудбалу и баскету

Радост Божића увеличао је и ове године, девети по реду, Божићни хуманитарни турнир у малом фудбалу и баскету који је у протекла три дана одржан у нашем граду. Учествовало је 28 екипа, а побједници у млађој категорији су „Мајстори“, најбоља сениорска екипа је„W-Win“, а у баскету „Pab downtown“. („Maјстори“-„Пантери“ након пенала 2:0, „Линија шампиона“-„W-Win“ 1:4, „Pab downtown“-„DOO Tepa“ 17:14)

Од котизација које су уплаћивале екипе и донација прикупљено је 2260 КМ, каже један од организатора Максим Горановић. Турнир су подржали Синдикат РиТЕ Гацко са 500КМ и Општина Гацко са 300КМ.

Организатори Културно-спортски центар и Црвени крст Гацко, задовољни су и овогодишњим турниром који ће обрадовати оне којима је то најпотребније.

Синоћ су додијелили захвалнице свим чесницима, а кажу да посебну захвалност дугују малишанима из Дјечијег вртића који су између полуфиналних и финалних утакмица одиграли три занимљиве кореографије и побрали симпатије публике.

Истичу да су на овом турниру побједници сви јер су се у духу божићних празника удружили у хуманом циљу. Више у разговору…