Одржан хуманитарни турнир у стрељаштву-за Павла

Градска стрељана је јуче била мјесто окупљања добронамјерних људи који су се одазвали позиву СК „Младост“ да учествују на хуманитарном турниру како би се прикупила средства за лијечење малог Павла Миловића.

У овој витешкој дисциплини могли су се опробати и они који нису до сада имали искуства, а број учесника премашио је очекивања организатора.

Осим стријелаца и грађана из Гацка, учешће су узели и чланови СК „Леотар“ из Требиња, а свој допринос слањем добровољних прилога је дао и СК „Челик“ из Никшића. Прикупљено је укупно 865KM.

Седам дана су трајале припреме турнира који је у стрељаштву специфичан јер осим оружја треба обезбиједити довољно мета и дијабола. Иако је резултат био у другом плану треба рећи да је златна медаља припала Миљану Салати из Требиња, сребро Немањи Тепавчевићу из Гацка, а бронза Милану Ћеклићу из Гацка.

Осим медаља и диплома за побједнике организатор је додијелио и захвалнице гостима.

Ми смо посјетили стрељану док је турнир још трајао и разговарали са тренером СК „Младост“ Момиром Вуковићем који није крио задовољство одзивом. Изразио је жељу и наду у Павлово оздрављење.

Више у разговору…