Одржан Новогодишњи концерт у ОМШ „Свети Роман Мелод“ Гацко

Новогодишњи концерт ОМШ „Свети Роман Мелод“ одржан је у петак 23. децембра, а полазници школе су уз помоћ наставника припремили 14 композиција у којима су уживали гости .

Директорица школе Драгана Будалић искористила је прилику да ученицима, родитељима, колегама и свим грађанима Гацка пожели срећне празнике, уз жељу и наду да у другом полугодишту још вредније раде и доносе награде.

Концерт су отворили ученици припремног разреда Ирина Милићевић (клавир) и Анастасија Антељ (клавир), а онда су своје знање показали прваци: Сташа Савић (виолина), Милан Којовић (гитара), Николина Радмиловић (виолина).

Ученица другог разреда Анђела Милетић на флаути је извела Брамсову „Успаванку“, док је Бахову „Арију“ на хармоници одсвирао ученик трећег разреда Никола Радмиловић.

Четврти разред су представили Тијана Антуновић (клавир) Ана Ненадић( клавир) и Марко Шолаја (клавир), док су ученице петог разреда Бојана Радмиловић и Анастасија Говедарица показале своје умијеће на гитари и клавиру.

Тачку на концерт ставила је ученица завршног разреда Сретенка Шупљеглав која је одсвирала „Балетску свиту“ од Коњаева и Дојчиновићеву „Дјечју свиту“ (хармоника), али и професорски трио који  је извео сплет празничних новогодишњих мелодија.