Otvoreno prvenstvo u streljaštvu „Gacko 2016“

U okviru Trojčindanskih svečanosti juče,12.juna održano je Otvoreno prvenstvo u streljaštvu .Već četvrtu godinu zaredom ovo takmičenje se organizuje u okviru sportskih aktivnosti povodom slave grada Svete Trojice,što očigledno prelazi u tradiciju.
Prvenstvo je održano u streljani SK Mladost,po međunarodnom programu streljaštva u disciplinama vazdušna puška i pištolj, a učestvovalo je 5 klubova sa 10 takmičarskih ekipa,odnosno 34 takmičara.
Najuspješniji klub na takmičenju bio je SK Visoko i u ekipnim i u pojedinačnim plasmanima.Rezultati SK Mladost su sledeći:
Seniorke su u disciplini vazdušna puška ,u nešto slabijoj kokurenciji, zauzele 1.mjesto,a učestovale su Jelica Vuković,Dajana Krstojević i Maja Skoko.U pojdinačnom plasmanu Jelica je bila druga,Dajana treća,a Maja četvrta.
Seniori su ekipno zauzeli 2.mjesto,a u pojedinačnom plasmanu Milovan Vuković je bio četvrti,dok je Dušan Krstojević zauzeo peto mjesto.
Na vazdušnom pištolju za Mladost su gađali Božidar Tepavčević ,Uroš Vuković i Nikola Bajčetić i bili su četvrti ekipno.U pojedinačnom plasmanu su bili daleko od prvih pet takmičara.

Najbolji su dobili pehare,medalje i diplome za ekipne plasmane,a medalje,diplome i novčane nagrade dodijeljene su strijelcima koji su u pojedinačnoj konkurenciji zauzeli prva tri mjesta,kao i diplome za četvrto i peto mjesto.Priznanja je dodijelio član Uprave kluba Ranko Mastilović.

Takmičenje je održano u lijepom druženju,fer i sportskoj atmosferi, ističu u klubu.

IMG_20160612_150240 IMG_20160612_150025