Pobjede za seniorke i pionirke ŽOK“Gacko“

Odbojkašice „Gacka“ nižu pobjede i dalje i to sada u pojačanom sastavu, na mjestu tehničara konačno je zaigrala, davno najavljena igračica iz Kameruna Henrieta Koulla. I to je naravno bilo dovoljno za još jednu pobjedu prošlog vikenda , koju su naše odbojkašice izvojevale u Mostaru protiv SOK“Mostar“ rezultatom 3:1, po setovima 13:25, 21:25, 25:23 i 21:25. Dakle, Mostarke su bile jače samo u trećem setu utakmice 7. kola Premijer lige BiH.

8. kolo su odbojkašice već odigrale protiv „BL Voleja“ i pobijedile, a u narednom snage će odmjeriti narednog vikenda sa „Slobodom“ u Tuzli. Trenutno zauzimaju treće mjesto na premijerligaškoj tabeli.

I dalje pričamo o odbojci i odličnim rezultatima iz ovog sporta. Naime, u svih 6 odigranih utakmica pionirke ŽOK“Gacko“ bilježe i 6 pobjeda. Dakle, maksimalan učinak mladih odbojkašica. Juče na domaćem terenu savladale su djevojčice iz Ljubinja sa 3:2. Zanimljivo je da su više susreta dobile upravo ovim tijesnim rezultatom i to uprkos činjenici da su protivnici uglavnom vodili sa 2:0.

Naše male odbojkašice su uspijevale stići razliku i iz skoro izgubljene situacije izvući pobjedu. Kako su to postizale pitaćemo njihovog trenera Gorana Savića u sledećoj emisiji , nakon poslednje utakmice koju će odigrati ove sedmice protiv ŽOK „Trebinje“. Zaista brilijantni rezultati mladog sastava ŽOK“Gacko“.