Radio Gacko – 24 godine sa vama

Danas Radio Gacko  obilježava    24  godina svog postojanja i rada. Prvi put u istoriji grada na sjednici Skupštine opštine 7.decembra 1992-ge donesena je odluka o formiranju  elektronskog lokalnog informativnog glasila, Radio Gacka.

Eksperimentalni program emitovan je dvadesetak dana na ultrakratkotalasnoj frekvenciji 88 megaherca,da bi početkom 93-će lokalni radio počeo sa redovnim emitovanjem programa.

Od osnivanja do danas Radio Gacko se rukovodi samo jednim geslom-odgovoriti potrebama slušalaca.

Nastojimo  da objektivno informišemo o svim aktuelnim temama u opštini iz različitih oblasti privrede, politike, obrazovanja, kulture i sporta,

Radio Gacko je  profesionalnim i odgovornim radom  zadobio povjerenje slušalaca . Gacko ima svoj radio sposoban  da  odgovori impulsima vremena emitujući  program u skladu sa savremenim načinom života,

Geografske prepreke za slušanje  Radio Gacka danas ne postoje, na sajtu Opštine Gacko i Web strani  Radio Gacka  slušaoci  sa različitih meridijana  mogu  pratiti program lokalnog radija. Veliko nam je zadovoljstvo odgovarati  na pozive Gačana  koji žive  i rade  u inostranstvu a dio slobodnog vremena posvete slušanju našeg programa.

Jednako vrednujemo kritike i pohvale jer dolaze od ljudi za koje iskreno vjerujemo da  nam žele  samo uspjeh i napredak u ovom izuzetno važnom i odgovornom društvenom poslu.

Uz  obećanje da ćemo i narednih godina raditi na  tehničkom osavremenjivanju  i profesionalnom  usavršavanju , sve naše slušaoce pozdravljamo  i pozivamo  da nam ostanu vjerni i odani jer dobre  navike ne treba mijenjati.

 

Ekipa Radio Gacka