Растимо заједно! Поручују полазници ЦДПП-а

Јуче, на Петровдан 12. јула 2022. године Удружење родитеља и пријатеља дјеце и омладине са посебним потребама „Растимо заједно“ је организовало боравак у природи на околном излетишту „Кошута“. Активност је спроведена у оквиру пројекта „Здравији, ведрији можемо бити“, који се спроводи у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), који финансира Европска Унија, а имплементира UNDP, а суфинансира Општина Гацко.

Излет је послужио да корисници Удружења „Растимо заједно“, чланови њихових породица и пријатељи Удружења уживају у боравку на отвореном. Дан је био испуњен спортским активностима, дружењу, са акцентом на значају здравих стилова живота и спортских активности на психо-физичко здравље особа са инвалидитетом.

Организовани боравак у природи Удружења „Растимо заједно“ је посјетио и начелник Општине Гацко Огњен Милинковић, заједно са Предсједником и одборницима Скупштине Општине Гацко. Они су на овај начин пружили подршку раду Удружења и особама са инвалидитетом.