СКИ „Бања Лука“ најбољи на Митровданском турниру у Гацку- Гачанима припало треће мјесто

У недељу, 6. новембра у Гацку је одржан традиционални Митровдански турнир инвалида на коjeм су учествовали, СКИ „Бања Лука“ из Бања Луке, СКИ „Борац“ из Бања Луке, СКИ „Св. Димитрије“ из Невесиња, РВИ „Леотар“ из Требиња и клуб домаћин и организатор турнира СКИ „Гацко“ из Гацка. Такмичари су се у Гацку спортски надметали и лијепо дружили, а постигнути су добри резултати.

За СКИ Гацко су гађали:

– Момир Вуковић  са погођених  352 кр.

– Жељко Марковић  са  -//-          314 –

– Вукота Копривица са   -//-         301 –

– Милован Шумић  са     -//-         285 –

У појединачном пласману Момир Вуковић је стигао до медаље за треће мјесто појединачно, прво мјесто је припало Саши Вуковићу, а други је био Живко Боројевић оба такмичари СКИ „Бања Лука“.

У екипном пласману Гачани су освојили пехар и медаље и заузели 3. мјесто. Прва је била екипа СКИ „Бања Лука“, а друго мјесто је припало СКИ „Св. Димитрије“ из Невесиња.

Предсједник клуба Драган Пушара је додијелио дипломе до 5. мјеста појединачно и екипно, медаље појединачно за три првопласирана такмичара и пехаре и медаље за три најбоље екипе. Послије званичне додјеле, уприличено је и дружење учесника традиционалног турнира који за СКИ „Гацко“ има посебан значај.