Средњошколци најбољи амбасадори Гацка

И ове године ученици СШЦ „Перо Слијепчевић“ постизали су одличне резултате на регионалним и републичким такмичењима. Нашу школу у најљепшем свјетлу представили су професорица Миланка Окиљевић и ученици другог разреда машинске школе Ђорђе Јегдић и Петар Драшковић, те професорица Рада Мастиловић и ученици завршног разреда Стефан Окиљевић и Ивана Тодић и ученик трећег разреда Никола Драганић.

 Наши гимназијалци су и ове године били одлични. Професорица Мирјана Слијепчевић и ученица 4. разреда гимназије Наташа Марковић већ годинама су побједнички тандем. Математичари на челу са професором Бранком Чабрилом били су сјајни  на регионалном такмичењу у Билећи, а ученица првог разреда гимназије Јана Антељ пласирала се на републичко такмичење.

Ученица другог разреда гимназије Јелена Тепавчевић освојила је друго мјесто на регионалном такмичењу из српског језика, а њен ментор је била професорица Даринка Иванишевић.

Резултати из демократије традиционално су изузетни. И ове године ученици завршног разреда гимназије на челу са професорицом Јованом Петковић и ученицом Иваном Савић најбољи су у регији. Послушајмо причу са професорима и ученицима, заиста вриједи. Јер док имамо овакву дјецу имамо и будућност. 

Спортски успјеси ученика СШЦ „Перо Слијепчевић“ били су бројни и заслужују једну посебну причу у неком наредном периоду.

Слиједи тонски прилог