Udruženje pčelara održalo godišnju skupštinu

U petak 01. aprila u sali SO Gacko Udruženje pčelara opštine Gacko održalo je godišnju redovnu skupštinu.

U skladu sa planiranim dnevnim redom skupštine, predsjednik Udruženja Siniša Zirojević i sekretar Gordan Samardžija članovima su podnijeli detaljan Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj te upoznali članove sa aktivnostima udruženja u protekloj godini.

Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj jednoglasno su usvojeni od strane članova i nadzornog odbora Udruženja, nakon čega je u nastavku skupštine usvojen i Program rada za nastupajući period.

Članovi Udruženja pohvalili su rad rukovodsta kako predsjednika i sekretara, tako i rad predsjedništva i nadzornog odbora.

„Činjenično stanje je da su Izvjestaj o radu i Finansijski izvjestaj jednoglasno usvojeni od strane Nadzornog odbora i članova udruženja te da je takođe i Program rada za naredni period jednoglasno usvojen i to je dovoljan pokazatelj da je rad Udruženja u protekloj godini bio besprekoran, što je veliki ,,vjetar u ledja“ za nastavak rada u daljem razvoju i realizaciji narednih projekata“, rekao je sekretar Gordan Samardžija.

Predsjednik Siniša Zirojević napomenuo je da su u protekloj godini imali veliku podršku Kabineta načelnika i Odjeljenja za privredu, finansije i drustvene djelatnosti Opštine Gacko, bez čije pomoći ne bi bila moguća realizacija značajnih projekata i dodao da se zahvaljuju na nesebičnoj podršci i pomoći.