Vijesti iz sporta – FK“Mladost“ ugostiće OFK“Glasinac 2011″

Sportski pregled: strijelci u pionirskoj kategoriji zadržali prvo mjesto u RS…za džudiste bronzana medalja na Prvenstvu BiH u Bihaću…Fudbaleri Mladosti doživjeli težak poraz od Proletera rezultatom 6:3, sledeću utakmicu igraju u Gacku….juniorke ŽOK „Gacko“ narednog  vikenda  bore se za titulu prvaka RS…

Streljaštvo:

Pioniri  SK „Mladost“ uspjeli su zadržati prvo mjesto u Republici Srpskoj i nakon regionalnog takmičenja održanog prije 10-ak dana u Nevesinju. Dakle bili su prvi i regionalno, a broj ostvarenih bodova bio je dovoljan  i za prvo mjesto ekipno i u generalnom plasmanu.

Tri najbolja rezultata kluba postigli su Ivan Slijepčević koji je upucao 156 krugova, zatim Stefan Aškrabić 151krug i Tijana Crnogorac 149 krugova.

Sledećeg vikenda ih očekuje Prvenstvo BiH za kadete i juniore koje će se održati u Trebinju.

Džudo:

Na Prvenstvu BiH koje je održano u nedjelju 7.maja u Bihaću, član Džudo kluba „Gacko“ Borivoje Govedarica osvojio je bronzanu medalju u kategoriji starijih pionira. Naredne subote 13.maja naši džudisti će učesstvovati na međunarodnom turniru u Berkovićima.

Fudbal:

Gatačka Mladost je juče u Dvorovima izgubila od Proletera sa 6:3, u utakmici 25.kola Druge lige RS, grupa „Istok“. Naši fudbaleri su posebno loše odigrali prvo poluvrijeme u kojem su gubili sa 4:0. Dakle konačan rezultat 6:3. Od 16 ekipa koje se takmiče u ovoj Drugoj ligi RS Mladost je trenutno na 10.mjestu.

Sledeću utakmicu ćete imati priliku da gledate u subotu 13.aprila. Naš tim će ugostiti OFK „Glasinac 2011“ sa Sokoca. Susret će početi u 17h.

Odbojka:

Do titule prvaka RS mladim odbojkašicama ŽOK „Gacko“ ostalo je da pobijede u finalnom turniru Radnika iz Bijeljine, Jedinstvo iz Brčog i Slaviju iz Sarajeva . Ove četiri ekipe snage će odmjeriti u subotu i nedjelju 13. i 14. aprila u Bijeljini.

Prvu utakmicu igraju sa Radnikom, drugu sa Slavijom i treću sa Jedinstvom.

Prve dvije ekipe plasiraće se na finalni turnir BiH koji će se održati krajem maja. Vjerujemo da naš tim može do titule prvaka, a samim tim i do plasmana u finale turnira BiH.