Završna priredba-„Lijepo nam je u vrtiću bilo“

Radost,sjeta i suze obilježili su još jednu završnu priredbu starije vaspitne grupe Dječijeg vrtića Gacko i polaznika predškolskog programa pripreme djece za školu.

Na samom početku prisutne je pozdravila direktorica Jelena Gutović,roditeljima zahvalila za uspješnu saradnju a djeci poželjela uspješne  i srećne školske dane uz želju da iznad svega postanu dobri ljudi.

Nakon toga,budući prvačići su kroz recitaciju, pjesmu,igru i glumu  ponosno pokazali samo djelić onoga što su učili i naučili uz nesebičnu  pomoć  svojih vaspitača u prethodnom periodu, a na opšte zadovoljstvo i oduševljenje prisutne publike,roditelja,baka i djedova.

Ovom priredbom simboličnog naziva „Lijepo nam je u vrtiću bilo“ stavljena je tačka na jedan bezbrižni period odrastanja mališana u ustanovi koja im je,možemo slobodno reći, bila druga kuća a zaposleni u njoj siguran oslonac.Posebnu zahvalnost djeca i roditelji zasigurno duguju  vaspitačicama čiji su rad,upornost i dugogodišnje iskustvo  u vaspitno-obrazovnom radu doprinijeli da ovi predškolci  na jesen potpuno spremni krenu u đačke pohode.

Program pripreme djece za polazak u školu ove godine vodile su vaspitačice Sandra Šupić ,Biljana Bjeloglav i Mirjana Andrić,dok su stariju vaspitnu grupu Dječijeg vrtića izvele Dubravka Perišić i Danijela Savić,tako da će u septembru ukupno 60 prvačića u Gacku i 9 u Avtovcu sjesti u školske klupe.

Ekipa Radio Gacka želi im mnogo sreće na putu odrastanja i obrazovanja uz pregršt petica i đačkih radosti a prije svega dobro zdravlje,kako njima tako i njihovim roditeljima,a vaspitačima uspješan rad sa nekim novim generacijama!