Плесни клуб „We Dance“ заблистао у Мостару

Плесни клуб „We Dance“ Гацко у недељу 19. марта  такмичио се на Интернационалном турниру у Мостару у организацији СПФК Ериго-Д. Ово такмичење окупило је око 1000 учесника које су оцјењивале судије из Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије. За овај клуб ово је било прво такмичење, на којем су побрали много симпатија.

 Прве медаље су ту и из клуба поручују да су веома поносни на екипе минија и сениора. Засијали су у својим категоријама и вратили се кући са два злата! Мини тим се представио са Freestyle ПОМ кореографијом, док су сениори тријумфовали са својом Хип-Хоп трио кореографијом. Срећни су што заједно пишу прве успјехе и успомене и радују се новим авантурама са овом златном екипом.

Захвалност су исказали родитељима на великој подршци, Општини Гацко и кладионици Wwin који су им омогућили одлазак на ово такмичење.

Предстојећег викенда пред њима је још једно такмичење и то Државно првенство Босне и Херцеговине у чирлидингу које се ове године одржава у Невесињу 26. марта под окриљем Олимпијског комитета Босне и Херцеговине.