„Aсови“, „Младост“ и „Делије Гацко“ најбољи на Турниру у малом фудбалу

Тродневни Турнир у малом фудбалу у организацији Културно спортског центра синоћ је завршен одигравањем полуфиналних и финалних утакмица, а затим и свечаном  додјелом медаља и пехара за најбоље, на спортским теренима код Основне школе.

Млади фудбалери који су били подијељени у три категорије (2007/2008., 2009/2010. и 2011. и млађи) били су поносни, срећни и узбуђени због освојених одличја.

Турнир се одржава дужи низ година, а Владимир Вуловић из Културно спортског центра каже да су и овај пут презадовољни одзивом учесника али и подршком публике.

Укупно је учествовало 10 екипа. У последњем финалу у најмлађој категорији побједу је однијела екипа „Асови“, друго мјесто су освојили „Дулићи“, треће „Нови клинци“, а најбољи играч је Филип Елек.

У категорији 2009/2010. прва је екипа „Младости“, друга „Делије“, а за најбољег играча је проглашен Арсен Мандић.

Побједници у категорији 2007/2008. су „Делије Гацко“, на другој позицији је „Евита ел Бојд“, а трећи екипа „Изненада“. Најбољи играч је Павле Зуровац.

И овај турнир је одржан у оквиру манифестације „Културно спортско љето Гацко 2023“, која се ближи крају. Послушајте шта смо забиљежили на лицу мјеста…