Atletičar Igor Zelenović i u Beogradu prvi!!!

Juče 15. decembra 2020. zabilježen je još jedan sjajan rezultat mladog sportiste iz Gacka Igora Zelenovića. On je na IV Međunarodnom atletskom mitingu budućih šampiona održanom u glavnom srpskom gradu Beogradu, osvojio zlatno odličje u njemu najdražoj disciplini skoku u dalj.

Bez medalje nije ostao i u trci na 200 metara gdje je kroz cilj prošao treći i osvojio bronzu..Riječi i slike govore sve, mi smo o Igoru pisali i ranije, a tek ćemo i pisati, jer kao što smo rekli talenat se prepoznaje od malih nogu kao što je to slučaj sa njim.

Dobro dođe i kad te profesor fizičke kulture Zoran Vidaković na vrijeme prepozna i uputi. Do sada je prepoznao brojne talente, dovoljno je reći-Tijana Bošković.

Nećemo pretjerivati, ali s obzirom da ovaj mladi očogledno talentovani sportista, koji se ozbiljno bavi atletikom tek nešto više od pola godine, kroz treninge u AK „Leotar“, do sada na svakom takmičenju stiže do zlatne, srebrne, bronzane medalje, onda uz njegovo ime kao velike nade gatačkog sporta, s pravom pominjemo svjetske šampione.

Uzor mu je Ivana Španović, a on bi trebao biti uzor svim mladim ljudima iz Gacka.