Dosadašnji rezultati školskih takmičenja osnovaca

U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u toku su školska takmičenja, a proteklog vikenda održano je iz fizike za devete i osme razrede.
Najbolje znanje, kada su završni razredi u pitanju, pokazala je Anđela Crnogorac koja je zauzela prvo mjesto, na drugo se plasirala Cvijeta Mandić, obje su učenice Osnovne škole u Avtovcu, dok je treći bio Luka Skoko iz centralne škole.
U konkurenciji osmih razreda za prvo mjesto se izborila Ivana Grgur, takođe učenica avtovačke škole, drugo mjesto je zauzela Nataša Marković, a trećeplasirani je Predrag Šupić.
Podsjetićemo i na ostala održana takmičenja u ovoj školi.
U subotu 25. februara u znanju iz vjeronauke nadmetali su se učenici petih razreda. Najbolje rezultate su ostvarile učenice, na prvom mjestu je Jana Antelj, drugom Anđela Jegdić i treće je pripalo Nikolini Buhi.
Istog dana takmičili su se i učenici sedmih razreda iz matematike. Najviše poena je osvojio Uroš Šojić, odmah iza njega je Miloš Mandić, dok je treća bila Bojana Radmilović.
I osmaci su se takmičili u znaju iz matematike, a prva je bila Nataša Marković, na drugom mjestu je Mihailo Ivković, a na trećem Ivana Todić.
Najbolji matematičari u devetim razredima su: prvo mjesto- Andjela Crnogorac, za drugo se izborio Slaven Ivković, a Dragan Košutić je zauzeo treću poziciju.
4.marta održano je takmičenje iz srpskog i engleskog jezika za učenike sedmih razreda. Najbolje rezultate u poznavanju srpskog jezika su pokazali: Milica Dostinić, kao prvoplasirana, Uroš Šojić je bio drugi, a Nikolina Bumbić treća.
Engleski najbolje znaju: na prvom mjestu Bojana Radmilović, na drugom Stefan Govedarica, dok je treća Jovana Radmilović.