Kik-bokseri iz Gacka najbolji u Banja Luci

Nakon sjajnih rezultata koje su nedavno ostvarili u Sarajevu, članovi Kik-boks kluba „Tigar“ nastavljaju ofanzivno, pa su na takmičenju u Banja Luci osvojili zlatne medalje i to četiri. Međunarodni kup „Banja Luka Open 2017“ održan je  u subotu 11.marta, a na njemu je učešće uzelo oko 125 takmičara.

Kik-boks klub „Tigar“ predstavljali su Milan Babić, Uroš Mučibabić i Milenko Okiljević, koji se izborio za čak dvije zlatne medalje.

U  seniorskoj konkurenciji, u disciplini K1, i kategoriji do 75kg, Milan Babić je osvojio prvo mjesto. To je pošlo za rukom i junioru Urošu Mučibabiću, u istoj disciplini, a u kategoriji do 71kg. Uroš je inače proglašen za najboljeg juniora na takmičenju, a tim povodom dobio je prigodne poklone od Mtel-a.

Za seniora Milenka Okiljevića ovo je bilo više nego uspješno takmičenje, u Gacko je donio dvije zlatne medalje u disciplini kik-lajt, u kategorijama do 61 i 69 kg.

Odmora nema za kik-boksere, već za 15 dana očekuje ih izborno Prvenstvo za juniorsku i seniorsku reprezentaciju koje će se održati u Bihaću u disciplini K1.

Trener Kik-boks kluba „Tigar“ i trener juniorske reprezentacije Veselin Đuričić prezadovoljan je dosadašnjim rezultatima svojih boraca, a od njih očekuje i plasman na Evropsko juniorsko prvenstvo, koje će se održati u septembru u Makedoniji, i na Svjetsko seniorsko prvenstvo, koje će biti održano u oktobru, u Brazilu.

kikbox 4 kikbox 3 kik box 2