Kazne političkim partijama zbog izbornih plakata

Rezultati lokalnih izbora već su uveliko poznati ali prolazeći pojedinim dijelovima grada reklo bi se da je predizborna kampanja još uvijek u toku,jer nas sa plakata na javnim površinama i dalje pozdravljaju kandidati posljednjih izbora.Prema riječima komunalnog inspektora opštine Gacko Gorana Savića,jedan dio njih sklonili su radnici KOMUS-a,ali su političke partije te koje imaju zakonsku obavezu da to učine.

U kritikama izgleda urbanog dijela grada mnogi od njih bili su jako glasni u predizbornoj kampanji a sada kada trebaju skloniti svoje izborne materijale sa javnih površina od predizbornih obećanja ni traga ni glasa.
Savić ističe da je sa svim političkim subjektima obavio razgovor i sve je za sada ostalo na usmenom dogovoru ,a ako u roku od deset dana ne izvrše ono što im je naloženo slijede im novčane kazne.

Komunalna policija opštine Gacko ovih dana ima pune ruke posla jer je počela i sa kontrolama parkiranja vozila na trotoarima i zelenim površinama.Vlasnicima automobila koji uzurpiraju iste biće izdati prekršajni nalozi u iznosu od 50 KM.