Креативном радионицом у ЦДПП обиљежена „Недјеља дјетета“

Сунце, добро расположење, осмијеси полазника и радника ЦДПП обиљежили су почетак још једне радионице у Центру за дјецу са посебним потребама.

У организацији Удружења „Растимо заједно“ данас су се у овој образовној установи окупили чланови Центра, основци из ОШ „Свети Сава“ Гацко, који су заједнички угостили госте из Фоче.

Члан УО Удружења „Растимо заједно“ Гацко Гордана Кекић пожељела је добродошлицу свима и упутила ријечи љубави.

Јелена Вилотић, представница Удружење за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама „Трачак наде“ из Фоче, је нагласила да је смисао рада оваквих удружења управо у јединству и сарадњи, нарочито регионалној.

Присутне је поздравила и психолог из ОШ „Свети Сава“ Гацко Маја Бештић, која је заједно са основцима учествовала у радионици.

Да ли је боље Гацко или Фоча питали смо између осталог полазнике фочанског и гатачког удружења. У прилогу можете чути шта су одговорили.

Јелена Јововић, социолог у гатачком ЦДПП, истиче такође дружење, рад и акценат ставља на заједнички циљ – сви на овој планети смо једнаки и заслужујемо иста права!

Циљ је испуњен, планета је направљена, а ова порука љубави из Гацка сасвим сигурно је стигла до многих добронамјерних људи широм свијета, гдје год се налазили.