„Игре без граница“ у Дјечијем вртићу Гацко поводом „Недјеље дјетета“

Данас је у вртићу било посебно весело јер су организоване дјечије „Игре без граница“, у којима је учествовало око 150 полазника ове васпитно-образовне установе.

Директорица Недјељка Достинић каже да би дјеце било и више да није вируса који је још увијек актуелан међу овом популацијом.

Екипе у бојама и њихови представници кажу да су сви побједници. Такође сви су и награђени сокићима и неким здравим слаткишима.

А највећа награда свима били су осмијеси, који нису недостајали ни радницима који су без изузетка изашли да подрше своје фаворите.

Из дјечијег угла све је изгледало управо овако као на слици, а аудио запис је испод текста и слика.

Треба нагласити да ће ове двије најљепше установе у граду Центар за дјецу са посебним потребама и „Дјечији вртић“ Гацко тачку на и ставити сутра у вртићу, гдје ће бити одржана заједничка свечаност поводом „Недјеље дјетета“, која нас уствари подјећа на дјечија права, сваке прве седмице октобра, иако би требало да их знамо наизуст, свакодневно.

Но, није на одмет подсјетити јер- пунољетни, старији, здравији и сви остали, тзв. „одрасли“ често су и заборавнији! Хвала за пажњу!