Начелник Гацка Огњен Милинковић о раду у овој години и плановима у наредном периоду

„Година 2021. била је пуна изазова али сам задовољан  радом општинске администрације и пројектима које смо започели“  – каже начелник општине Гацко Огњен Милинковић.

Посебно је апострофирао  проширење зграде Дјечијег вртића  чији радови, вриједни 175 хиљада марака,  улазе у завршну фазу. Успјешно је завршена реконструкција гријања у Дому здравља а набављена је и вриједна опрема за лабораторију ове здравствене установе.  У  сеоским подручјима Фојници, Степену и Автовцу  завршена је санација улица као и реконструкција и асфалтирање појединих улица у дијелу градске зоне. Започели су и радови на уређењу Трга Саве Владиславића који  ће бити настављени почетком нове грађевинске сезоне.

Од капиталних инвестиција у наредној години начелник Милинковић је најавио и радове на згради нове Спортске дворане, изградњу нове зелене пијаце, гараже за возила Спасилачко-ватрогасне јединице, изградњу шалтер- сале за потребе грађана, асфалтирање, реконструкцију и санацију градских улица и појединих сеоских путева, те изградњу зграде за младе брачне  парове.