Паб квиз – хуманост, знање и музика

У сриједу 29.12. одржан је трећи по реду „Паб квиз знања“ у организацији ЈУ“КСЦ“ Гацко.
Квиз је одржан у пабу „Downtown“ , а аутори нимало лаких квиз питања и овај пут су били наши суграђани Драгиша Цетић и Срђан Матковић.
У такмичењу је учествовало десет екипа, неких ранијих учесника и доста нових лица, а велики аплауз на самом представљању добила је гостујућа екипа „Оградари“ из Требиња. Изузетно позитивна атмосфера, ред питања, ред музике, сјајних упадица и смијеха, допринијели су да је вријеме брзо прошло, а „борилиште“ су сви напустили пуни позитивних утисака. На крају се издвојила побједничка екипа „Кум 4“, која је измакла за неколико бодова најближим пратиоцима, другопласираним „Аутсајдерима“, а одмах за њима на трећем мјесту била је дружина „Слагалица“, побједници прошлог Квиза знања који је одржан на Трим стази Гацко у оквиру „Културно спортског љета Гацко 2021“ . Сви остали поредали су се иза њих са минималном бодовном разликом.
И овог пута квиз је био хуманитарног карактера.
Од котизација и додатних донација прикупљено је 350 КМ .
У тој вриједности ЦДПП „Растимо заједно“ Гацко је добио дидактички материјал и остале потрепштине по њиховом избору, које су им уручили представници организације квиза и побједници.
Овим занимљивим и хуманим догађајем ЈУ“КСЦ“ Гацко је завршила своју сезону културних активности.
На самом почетку 2022 године у ЈУ“КСЦ“ Гацко на распореду су традиционални хуманитарни спортски догађаји.