Odbojka: ŽOK Gacko-ubjedljiva pobjeda, MOK Gacko-poraz

U prvom kolu Premijer lige BiH odbojkašice „Gacka“ su pokazale da su spremne za sezonu. U subotu su u gostima savladale Modriču maksimalnim rezultatom 3:0, i to po setovima 25:4, 25:8 i 25:8. Očigledno da je ovo za naš tim bio lakši trening.

Većih problema ne bi trebalo da bude  ni protiv Jahorine sa Pala koja je sledeći protivnik Gacku. Drugo kolo Premijer lige BiH odigraće u Gacku u subotu 13.oktobra. Susret počinje u 18 h i 30 min.u sportskoj dvorani KSC.

…..

I odbojkaši odigrali prvo kolo Premijer lige BiH i izgubili u gostima od Domaljevca rezultatom 3:0. Ipak pružili su otpor , rezultati po setovima su sledeći 25:22,25:18 i 26:24. Posebno ako se uzme u obzir da su klub napustila dva najbolja igrača Danilo Vuković i Milan Boršner, a Ognjen Perišić je bio spriječen da nastupi za tim u ovoj utakmici.

I sledeći susret za MOK „Gacko“ je u gostima. Sastaće se sa ekipom Majevica Lopare. U pitanju je novi premijerligaš čije je redove pojačao upravo bivši igrač Gacka Boršner, kao i nekoliko igrača iz Srbije, dok za naš klub nastupaju isključivo mladi igrači iz Gacka.