Odbojkašice Gacka u finalu plej-ofa

Odbojkašice Gacka su u petak na svom terenu opravdale ulogu favorita u drugoj polu-finalnoj utakmici plej-ofa i drugi put zaredom savladale trećeplasiranu ekipu „BL Volej“ , ovog puta maksimalnim rezultatom 3:0.Odbojkašice gostujućeg banjalučkog „BL Voleja“ u sva tri seta uspjele su nekako parirati do polovine seta, a onda su naše odbojkašice rutinski privodile kraju svaki set, tako da su rezultati iznosili 25:15, 25:16 i 25:17.

Nesumnjivo mlada ekipa ŽOK „Gacko“ pokazala je veći kvalitet i sigurnu, ubjedljivu igru koja je tokom cijelog susreta bila na zavidnom nivou. Publika je i ovog puta, osim što je podržala svoj tim, pokazala da vrednuje kvalitetnu odbojku, nagradivši aplauzom i dobre poteze protivničke ekipe.

„Ovo je rutinski ostvarena pobjeda protiv odlične ekipe“, rekao je za Radio Gacko trener ŽOK „Gacko“ Saša Slijepčević. On je naglasio da su ostvarili više nego što su mislili na početku sezone, rekavši da je ova mlada ekipa dostigla zavidan nivo igre. Slijepčević je obećao prije svega kvalitetnu igru u finalu.

Pomoćni trener „BL Voleja“ Srdjan Marjanović je i pored poraza zadovoljan igrom svog tima, naročito tokom cijele,do sada najuspješnije sezone. On kaže da su i u ovoj polu-finalnoj utakmici odbojkašice njegovog tima pokazale prije svega požrtvovanu igru sa kojom on mora biti zadovoljan. „Banjalučki Volej“ je osnovan 2010. i njegovi najveći uspjesi su finale Kup-a BiH i polu-finale plej-ofa.

I predsjednik gatačkog kluba Radoica Antunović je rekao da je naš klub postigao više od očekivanog tokom cijele sezone, a da su ovu utakmicu djevojke odlično odigrale.
Prvu finalnu utakmicu ŽOK „Gacko“ odigraće u petak u Gacku protiv vječitog rivala u finalnim susretima „Bimal Jedinstva“.
Više detalja sa polu-finalne utakmice saznaćete u prilogu ispod….

gacko 1 gacko 2 gacko 4 gacko