Пети турнир у стрељаштву „Гацко 2018“ у недјељу

СТРЕЉАЧКИ  КЛУБ  ИНВАЛИДА  „ГАЦКО“

  1. КОЛО ЛИГЕ ИНВАЛИДА Р. СРПСКЕ 2018 У СТРЕЉАШТВУ

НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМ, СЕНИОРСКА КАТЕГОРИЈА

На 2. колу лиге инвалида Р. Српске које је одржано у Теслићу у недељу, 27. маја  је наступила екипа сениора СКИ „Гацко“ у саставу:

Момир Вуковић,

Алекса Слијепчевић

Милован Шумић.

Званични билтен са такмичења у Теслићу очекујемо у уторак но резултати наших стријелаца нису битни све до краја лиге и Митровданског завршног 5.кола јер нисмо наступили у првом колу у Требињу, па морамо чекати шта ће бити до краја лиге? Домаћин такмичења је био СКИ „Бања Лука“ из истоименог града.

 

Квалификације за радничке спортске игре у стрељаштву које се ове године одржавају у Теслићу, од 15. до 17. јуна су одржане у стрељани у петак са почетком у 16 часова, у двије партије. Пласирали су се следећи радници у мушкој и женској конкуренцији:

  1. Мј. Нина Стјепановић
  2. Мј. Гордана Слијепчевић
  3. Мј. Десанка Крстојеви

 

  1. Мј. Момир Вуковић
  2. Мј. Момо Пљеваљчић
  3. Мј. Жељко Марковић

 

Наредни викенд у недељу, 03. јуна, по званичном календару такмичења СС БиХ у Гацку се поводом славе општине Гацко, одржава пети турнир у стрељаштву „ГАЦКО 2018“, који се ради по Међународном програму стрељаштва. Турнир се ради у дисциплинама ваздушна пушка и пиштољ у мушкој и женској конкуренцији и котира високо међу најачим стрељачким такмичењима БиХ.