Pobjeda za ŽOK „Gacko“, MOK „Gacko“ ugostiće „Maglić“

ŽOK „Gacko“ uspješan u nastavku sezone, nakon zimske pauze. U subotu su na svom terenu, u utakmici 12. kola djevojke savladale novog premijerligaša iz Goražda maksimalnim rezultatom 3:0. Setovi govore da ovo nije bila teška utakmica za naš tim: 25:18, 25:11 i 25:14.

Narednu utakmicu odigraće protiv „Bimal Jedinstva“ u Brčkom. Inače ispred ŽOK „Gacko“ trenutno su samo „Jedinstvo“ i „BL Volej“ iz Banja Luke. Iako je treća pozicija dobra ipak Gacko se nada drugom mjestu na tabeli. O tome ćemo pričati više narednog ponedjeljka kada ćemo ugostiti članove ŽOK „Gacko“.

Odbojkaši Gacka proteklog vikenda poraženi su u Brčkom sa 3:0 od strane Jedinstva u utakmici 12.kola Premijer lige BiH. Ipak ostali su na četvrtom mjestu na tabeli. U susret im dolazi utakmica u Gacku protiv fočanskog „Maglića“, tako da ćemo imati priliku da ih podržimo i pomognemo im da ostanu na četvrtoj poziciji na premijerligaškoj tabeli. Utakmica će biti odigrana u subotu 28.januara u sportskoj dvorani sa početkom u 18h.

Dakle, odbojkaši i odbojkašice su brzo završili zimsku pauzu i kao što se vidi krenuli ofanzivno u osvajanje proljećnog dijela sezone.