Poraz za odbojkašice i odbojkaše

Protekli vikend nije bio uspješan za odbojkaše i odbojkašice. Odbojkašice su u subotu na svom terenu u 4. kolu Premijer lige BiH izgubile od dugogodišnjeg rivala „Bimal-Jedinstva“ iz Brčkog rezultatom 3:0 po setovima 18:25,22:25,17:25.
Ekipa „Jedinstva“ je i dalje najjača u Premijer ligi BiH, a i iskustvo je na strani brčanskog kluba. Najviše šanse domaći tim je imao u drugom setu,u kojem je vodio sa 18:13, ali u samoj završnici seta gosti su iskoristili neiskustvo Gačanki i greške koje su napravile, i dobili set koji je bio ključni za nastavak meča. Do sada odbojkašice Gacka bilježe tri pobjede i jedan poraz, što je dobar skor za mladu ekipu.
Sledeću utakmicu naše odbojkašice odigraće u Višegradu sa OK „Višegrad“.

U 4. kolu Premijer lige BiH MOK „Gacko“ je gostovao u Foči i od Maglića izgubio sa 3:1, po setovima 26:24,22:25,25:19 i 26:24. Do sada odbojkaši su ostvarili dvije pobjede, a dva puta su bili i poraženi.
Gačani će uskoro opet imati priliku da uživaju u odbojci, MOK Gacko će u petak  18.novembra u 5. kolu Premijer lige BiH dočekati Borac iz Banja Luke. Susret će početi u 18h.