Prijem kod načelnika za prvaka Evrope

Za evropskog profesionalnog prvaka u kik-boksu Milana Babića danas je upriličen svečani prijem u kabinetu načelnika opštine Gacko. Tačno prije deset dana Milan je briljirao pred svojom publikom pobjedivši dotadašnjeg šampiona Evrope Nemanju Pantelića iz čuvenih „Palminih tigrova“, iz Jagodine.

Treba istaći da je prvi put takvu titulu ponio jedan Gačanin. Na taj uspjeh ponosan je i načelnik opštine Milan Radmilović koji je rekao da smo uvijek imali dobre sportiste i da im opština daje podršku. Istakao je da oni vrše promociju cijele opštine, a ne samo svoju ličnu.

Uvijek čvrsto na zemlji Milan Babić se zahvalio načelniku rekavši da je bez obzira na njegov veliki uspjeh pred njim i dalje veliki rad kako bi osvojio nove medalje i odbranio novostečenu titulu.

Trener Kik-boks kluba „Tigar“ Gacko Veselin Đuričić ističe da je ovo rezultat velikog truda i odricanja, ali svaki profesionalan rad se isplati. Naglasio je da je nakon pobjedničkog meča za prvaka Evrope interesovanje za kik-boks poraslo. I on se zahvalio čelnicima opštine na prijemu.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Kik-boks saveza BiH Drago Papović, zamjenik načelnika Radoica Antunović i predsjednik SO Gacko Jovan Kovačević.

Načelnik je mladom kik-bokseru i predstavnicima kluba i saveza uručio prigodne poklone. Više u prilogu…