Prijem za Ivanu Lažetić u kabinetu načelnika opštine

Gimnazijalka iz Gacka Ivana Lažetić osvojila je prvu nagradu u kategoriji srednjih i osnovnih škola na tradicionalnom Svetosavskom književnom konkursu za učenike iz Srbije,Republike Srpske i dijaspore,koju dodjeljuje Društvo „Sveti Sava“ iz Beograda.
Ivani je nagrada uručena na svečanosti u Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu,a tim povodom ugostili su je i predstavnici opštinske vlasti i uručili joj simboličnu novčanu nagradu.
Zamjenik načelnika opštine Radoica Antunović istakao je da se Gacko uvijek ponosilo svojom omladinom a Ivani čestitao na uspjehu .

„Pozvali smo Ivanu da joj čestitamo i nagradimo je za uspjeh koji je postigla.Opština će i u budućnosti,kao do sada,nastaviti da nagrađuje uspješne učenike,studente,sportiste,a naša omladina je nešto najbolje što ima ,samo da ih mi stariji ne pokvarimo “-šaljivo dodaje Antunović.
Ova skromna gimnazijalka, raskošnog talenta za pisanje, iskoristila je priliku da se zahvali načelniku opštine i njegovim saradnicima na dodijeljenoj nagradi i ukazanoj pažnji,a mladim ljudima poručila da se bave onim što vole i rezultati će doći sami po sebi.

Inače,Ivani ovo nije prvo priznanje koje je dobila za umjetnost pisanja i sigurni smo ni posljednje,Gačanima je na ponos a vršnjacima uzor i pozitivan primjer kako slobodno vrijeme može da se iskoristi a da ono nije posvećeno društvenim mrežama i mobilnim telefonima.