СК „Младост“ у финалном (V) колу премијер лиге БиХ

Финално (V) коло премијер лиге БиХ 2023 одржано је у Зетри у Сарајеву, 1. октобра 2023. године у организацији СС БиХ и клуба домаћина СК „Сарајево“. Учествовали су  такмичари из цијеле  БиХ, око 130 наступа стријелаца од којих је више од пола такмичара гађало за обе категорије.

СК „Младост“ је наступио са екипама, у дисциплини ваздушни пиштољ, јуниорска и сениорска категорија, за екипне и појединачне пласмане у обје конкуренције. Није било званичне додјеле признања, због немогућности и припремљених резултата из претходних кола. „Обавијештени смо да ће се на Финалу КУПА БиХ наредни викенд на Грбавици, додијелити признања и за Премијер лигу БиХ“, кажу у СК „Младост“ Гацко.

 СЕНИОРИ И ЈУНИОРИ, у дисциплини ваздушни пиштољ:

 1   Иван Слијепчевић,   – 541 кр.

 2   Милан Ћеклић ,        – 498 кр.

 3   Иван Пушара,           – 485 кр.

Екипно су погодили, 1.524 кр. У финалном колу су били трећи екипно сениори а други екипно јуниори. Остали пласмани непознати до израде Билтена коначног пласмана лиге.

У генералном  пласману лиге је Иван Слијепчевић појединачно (освојио злато), био први у јуниорима а остале пласмане незнамо?

 СЕНИОРКЕ И ЈУНИОРКЕ , дисциплина ваздушни пиштољ:

 1   Ивана Мирић,                  – 504 кр.

 2   Наталија Гојковић,          – 480 –

 3   Наташа Копривица,        – 433 –

Екипно су погодиле, 1.417 кр. У финалном колу су екипно биле четврте јуниорке а у сениоркама су биле шесто мјесто. Незнамо ни њихове коначне пласмане у генералном пласману Премијер лиге без коначног Билтена, екипне нити појединачне.

Као што је већ поменуто,  наредни викенд је по званичном календару СС БиХ финале КУПа БиХ на Грбавици у Сарајеву.