СКИ Гацко на шестоаприлском турниру у Сарајеву

Шестоаприлски  стрељачки турнир инвалида у Сарајеву одржан је у суботу, 01. априла 2023. године у Сарајеву. У олимпиској дворани Зетра гађало се у четири партије за Турнир и прво коло лиге инвалида БиХ.

На турниру су учествовали и такмичари СКИ Гацко са једном екипом и за појединачне пласмане у категоријама СХ 0, СХ 1 и СХ 2.

Познати су  резултати само са званичне додјеле признања, за прве три мушке и женске екипе и такмичаре појединачно који су освојили медаље и дипломе.

У категорији СХ 0 је гађао члан екипе СКИ Гацко, Момир Вуковић. Погодио је 174 круга и у веома јакој конкуренцији освојио сребрну медаљу.

Алекса Слијепчевић и Милован Шумић су гађали у остале двије категорије. Њихови пласмани нису познати, као ни екипни пласман  док се не добије званични Билтен са свим резултатима турнира.

Иначе, турнир је добро организован како такмичарски и судијски дио, тако и на крају турнира заједничко дружење свих учесника на ручку са господином Исметом Бајровићем предсједником инвалида БиХ и представницима власти из Сарајева који су додјељивали признања такмичарима.