„Transformacioni izazov – Fit za ljeto 2019“

JU Kulturno – sportski centar Gacko u maju mjesecu organizuje „Transformacioni izazov – Fit za ljeto 2019“.

U pitanju je program vježbanja i ishrane koji ima za cilj da vas dovede u najbolju formu. Program će se realizovati u mjesecu maju, a predviđena su tri treninga nedeljno.

Program je primarno namijenjen osobama čiji je cilj redukcija tjelesne težine, ali i za osobe koje žele da postignu bolju fizičku kondiciju.

Transformacioni treninzi su predviđeni za oba pola i sve starosne dobi. Program će voditi profesori fizičke kulture JU KSC-a  Gacko, vodeći se savremenim metodama i principima treninga.

Svaki učesnik dobiće individualno propisan režim ishrane i uputstva za dodatne treninge.Tokom trajanja izazova podršku i motivaciju svim učesnicima će pružati treneri.

Potencijalni učesnici, prije prijave na „Transformacioni izazov“ potrebno je da se konsultuju sa ljekarom u vezi eventualnih zdravstvenih ograničenja.

Cijena izazova je 30 KM.

Svi prijavljeni biće obaviješteni o testiranju inicijalnog stanja prije početka programa, kao i o terminima realizacije izazova.

Prijave i dodatne informacije dostupne su u Sportskoj dvorani u Gacku, svakim danom od 15-22 časa, u periodu od 17. do 27. aprila.

„Napravite super rezultate i pokrenite svoje tijelo prije ljeta. Poboljšajte svoje zdravlje, sagorite masne naslage i budite puni  pozitivne energije i  dobrog raspoloženja. Transformacija je moguća ukoliko  se budete pridržavali propisanog programa“, poručuju iz KSC Gacko.