У Гацку одржано Регионално такмичење из физике

 У СШЦ „Перо Слијепчевић“  Гацко у суботу  4. марта  је опдржано Регионално такмичење из физике. Такмичили су се ученици од првог до четвртог разреда.

 Најбоље знање, када су у питању ученици првог разреда,   је показао Вељко Шекарић из Гимназије“Јован Дучић“ Требиње,  друго и треће мјесто су заузели  ученици СШЦ „Алекса Шантић“ из Невесиња , Благоје Пејичић и Бошко Бештић.

 Од ученика  2. разреда најбољи резултат су постигли  Саво Црногорчевић из Гимназије „Јован Дучић“ Требиње  који је освојио прво мјесто, друго мјесто дијеле  Јана Антељ и Гојко Дулаћ  из СШЦ „Перо Слијепчевић“ Гацко. Трећа је Ива Милановић из СШЦ „Алекса Шантић.

Најбоље знање из физике када су 3. разреди у питању показао је Спасоје Кукурић из требињске Гимназије, друга је Андреа Ковачевић из СШЦ „Перо Слијепчевић“ Гацко а трећа Елена Голијанин из СШЦ „Алекса Шантић“.

Када су у питању 4. разреди највише  најбољи резултат је остврио  Огњен Вујовић из Гимназије „Јован Дучић“ Требиње, друго  и треће мјесто су заузели ученици СШЦ „Алекса Шантић“ Невесиње,  Никола Лозо и Владимир Зечевић.