Уприличен пријем за шампионке БиХ

Данас је у кабинету начелника уприличен пријем за одбојкашице и управу ЖОК „Гацко“, који је недавно освојио титулу првака БиХ и са трона скинуо дугогодишњег шампиона „Бимал Јединство“ из Брчког.

Уз захвалност на пријему и подршци Општине Гацко свих протеклих година капитен тима Хелена Поповић је истакла да је титула круна великог рада, а њој је посебно значајна јер са овим успјехом завршава каријеру.

Према ријечима тренера Саше Слијепчевића Општина Гацко је свих ових година била њихова највећа подршка, уз све људе који су прошли кроз управу у протеклих 25 година. „Они су најзаслужнији што је трофеј ове године дошао у Гацко“, рекао је Слијепчевић. У наредној години очекује и освајање КУП-а РС и КУП-а БиХ.

Начелник општине Огњен Милинковић каже да су одбојкашице Гацко учиниле поносним тако да су пријем и скромни поклони само мали знак пажње према њима.

Милинковић истиче да је циљ Општине Гацко у наредном периоду  наставак изградње спортске дворане. Он каже да у том смислу има подршку Владе РС и предсједника РС.

Очекује да ће издвајања за спорт из буџета за наредну годину бити већа, са повећањем рударске ренте. Тренутно су скромних 250 000КМ.

Посебно истиче у протеклој сезони успјех ЖОК „Гацко“ и МОК „Гацко“, првака БиХ, односно Републике Српске.

Више у прилогу…