Uživanje za oči i dušu-fotografije Jovana Vidakovića

U petak 6. oktobra u Domu kulture otvorena je izložba fotografija našeg mladog umjetnika Jovana Vidakovića „Projekat 365+1“. Posebni momenti iz života umjetnika u 2016-oj predstavljeni su na 366 zanimljivih fotografija.

U ime organizatora Kulturno-sportskog  centra prisutnima se obratila Jelena Glogovac Savić. Goste je pozdravio i autor izložbe Jovan Vidaković. Inspiraciju kaže da traži u svemu što ga okružuje, nekada fotografije nastaju iz slučajnosti, a nekada je fotograf smišljeno pravi.

Posjetioci su više željeli da uživaju u fotografijama nego da pričaju, što i jeste razumljivo, a imali su samo riječi hvale za djela koja građani Gacka mogu pogledati do 18. oktobra. Da uživaju u umjetnosti i podrže Jovana došli su i oni najmlađi koji imaju poseban osjećaj za lijepo, osnovci, srednjoškloci ali i oni sa iskustvom.

Ovo nije prvi put da gledamo Vidakovićeva djela, a izložba „Projekat 365+1“ je do sada prikazana u Trebinju i Gacku. Jovan je inače član Foto kino kluba Trebinje i Asocijacije za umjetničku fotografiju BiH.

Više u prilogu ispod…