Завршен традиционални Турнир у тенису за рекреативце

Синоћ касно завршен је отворени Турнир у тенису за рекреативце у организацији Културно спортског центра Гацко који је трајао два дана. Прво мјесто припало је искусном играчу из Требиња Жарку Милидраговићу, док је на другом млади Гачанин Бојан Беатовић, иначе искусни кошаркаш. Треће мјесто освојио је Миљан Мучибабић из Гацка.

Трећу годину заредом организује се овај турнир који окупља рекреативце из Фоче, Билеће, Требиња, Невесињаи Гацка, каже један од организатора Митар Таушан. Ове године је учествовало 19 такмичара, што је више него претходне.

Иако је кишно невријеме јуче у поподневним часовима пријетило да поквари завршницу турнира, организатори су успјели да на вријеме обезбиједе услове за завршне мечеве који су одиграни нешто касније у односу на планирано.

Таушан каже да су задовољни чињеницом да љети скоро свакодневно неко тренира на теренима КСЦ-а, а из године у годину заинтересованост за тенис у Гацку расте.

Бојан Беатовић који je први пут учествoвао на турниру, каже да тенис воли и прати од малих ногу, а да ли је теже играти тенис или кошарку сматра да зависи од противника. Улазак у финале није очекивао.

Организатори су за најбоље припремили вриједне новчене награде и пехаре. Овим турниром завршено је спортско љето у Гацку. Више у прилогу…