Пехар за ОКК „Гацко“ након побједе над „Игманом“

У најважнијој утакмици у овоме дијелу сезоне, у борби за прво мјесто у лиги и шампионски пехар, кошаркаши ОКК „Гацко“ су наставили у свом стилу, пала је још једна „стотка“, а овог пута је надиграна екипа КК „Игман“ из И.Илиџе резултатом 104 -74.

У одличној кошаркашкој представи, пред пуним трибинама спортске дворане у Гацку, наши кошаркаши су извојевали још једну побједу у низу и уз само један пораз завршили такмичење на првом мјесту.

ОКК Гацко је овом побједом постао шампион Друге лиге Републике Српске – група исток, чиме је изборен пласман у даље надигравање за улазак у Прву лигу.

Комесар такмичења је предао пехар капитену Прстојевићу и уз овације и велику радост свих присутних прослављен је овај велики успјех наших кошаркаша.

У екипи ОКК Гацко у синоћној побједи истакли су се Попара са 19, Супић и Прстојевић са 18, Вуковић са 12, Јањић са 10 поена, а значајан допринос овој тимској побједи су дали и Аџић са 9, Лојпур са 6, Старовић са 4, Окиљевић и Копривица са 3, Милошевић са 2 постигнута поена, а у игру је улазио и млади Слијепчевић.

Клуб се захваљује вјерној публици на подршци, као и најмлађим члановима који су читав меч бодрили своје старије колеге, а честитке упућује свим играчима на освојеном пехару!

Пред кошаркашима је завршница у којој ће снаге одмјерити са најјачим клубовима из других регија у борби за првака Друге лиге РС и улазак у Прву лигу.