Svi saglasni da izborna kampanja protekne u demokratskoj atmosferi

Svi politički akteri u Gacku su osudili čin uništavanja bilborda i jasno rekli a i predizborna kampanja mora da protekne u tolerantnoj i demokratskoj atmosferi rekao je Žarko Laketa načelnik CJB Trebinje prilikom današnje posete našoj opštini. Laketa se sa saradnicima iz PS Gacko najpre sastao sa načelnikom opštine Milanom Radmilovićem i zamenikom načelnika Radoicom Antunovićem.

Radmilović je pohvalio policiju na brzoj reakciji i identifikovanju počinilaca i izrazio nadu da se slični incidenti neće više dešavati.

Načelnik CJB se u stranačkim prostorijama sastao i sa predstavnicima SNSD-a, a predsednik OO ove stranke Milinko Milidrag je pohvalio potez CJB da okupi sve političke faktore  kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Načelnik CJB Žarko Laketa je nakon sastanka sa političkim akterima rekao da ga raduje efikasna akcija PS Gacko koja je uhvatila počinioce i radi na dokumentovanju počinjenog dela, a javnost će brzo biti upoznata sa pojedinostima. Laketa je istakao da policiju nije upoznata sa tim da li su osumničeni pripadnici neke stranke.

Na današnjem sastanku sa načelnikom Radmilovićem bilo je reči i o policijskoj stanici i njenom statusu koji je već duži niz godina nerešen.

 

 

Laketa se sastao sa predstavnicina SNSD-a